Praktisk information

Ulykkesforsikring: Det er jeres eget ansvar at tegne en ulykkesforsikring på jeres barn/børn, det er ikke et krav, men vi opfordre jer til og gøre det, vi har ikke en forsikring der dækker jeres barn, hvis det kommer til skade, eller barnet ødelægger noget.

VIGTIGT!  Det er vigtigt at i giver jer tid til og aflevere jeres barn, mest for barnets skyld , men også for, at vi lige kan blive informeret om, hvis barnet har sovet dårligt eller andet relevant information vi skal vide, så vi  bedst muligt kan hjælpe jeres barn, hvis der er noget i løbet af dagen....vi vil ligeledes gerne at jeres barn afhentes 10 min før jeg lukker - Således er der tid til en dialog omkring hvordan barnets dag har været :-)

Af hensyn til vores  planlægning om morgenen og vores eftermiddage, afspadsering eller andet, er det vigtigt, at det aftalte tidspunkt for aflevering og afhentning overholdes. Vi vil gerne have en ugeplan for kommende uge hver fredag, planen er ikke mere fast end at det altid vil være muligt og lave ændringer.

Vi har ikke mulighed for at tilbyde gæstepasning, ved ferie, sygdom, her  er det op til jer  forældre selv, at finde en alternativ pasning. vi har Rikkes datter Amalie tilknyttet som vikar, hende kan vi bruge hvis en af os, skal til læge eller andet en eftermiddag hvis Amalie kan.. i forældre vil altid blive orienteret hvis vi gør brug af Amalie. 

Dit barn skal møde i dagplejen inden kl. 8.30, med mindre andet aftales. 

Kontraktskrivning: Når i vælger at bruge privat børnepasning bliver der underskrevet en kontakt mellem børnepasser og forældre, som indeholder blandt andet, pasnings tidspunkter, oplysninger om barnet, og hvilke regler der er i børnepasningsordningen.

Opsigelse:

Der er gensidigt 2 måneds opsigelse skriftligt til d.1. i måneden, der kan IKKE opsiges de sidste 3 måneder før børnehave start, samt  op til og i sommerferien samt December måned, kun i tilfælde af børnehavestart.

Ved manglende indbetaling af vederlag for pasning, kan pasningsaftalen bringes til ophør med øjeblikkelig virkning.  

Solcreme: Dit barn skal være smurt ind i solcreme hjemmefra. I sommerperioden er det vigtigt, at dit barn er beskyttet mod solen. Vi ser derfor helst barnet altid har en langærmet tynd bomuldsbluse/skjorte og solhat på. Efter middagsluren bliver børnene smurt på udsatte steder, og dvs.: ansigt, nakke og øreflipper - Dog kun hvis vi når ud i haven om eftermiddagen.

Tilsyn: Vejle Kommune føre løbende 6-8 tilsyn med de private børnepassere. Tilsynsbesøgende kan forgå såvel anmeldte som uanmeldte, og sikre barnets trivsel og udvikling, dagplejerens trivsel og udvikling samt dagplejehjemmets indretning og sikkerhed. Et tilsyn tager ca. 1-2 timer. Der føres ekstra tilsyn, hvis det skønnes nødvendigt.

KURSER:

Vi  vil deltage i diverse kurser for og dygtiggøre os, skabe nye kreativiteter, leg og faglig viden, som kommer jeres børn til gode. Dette er selvfølgelig frivilligt, og bliver gjort i vores fritid og weekender.