OM OS

Jeg hedder Rikke og er født i 1978, det er mig der  bor her på gården som ligger 5 km udenfor Give i en lille by der hedder Farre.

Jeg bor sammen med min kæreste Christoffer, jeg har 3 store børn, Amalie fra 2001, Josephine fra 2003 og Magnus Emil fra 2006 samt 2 bonus børn, Emil fra 2003 og Anton fra 2008.

Derudover har vi 3 små hunde, men som ikke vil være en del af pasningsordningen, mens den har åbent.

Jeg har de sidste 19 år arbejdet indenfor plejesektoren, men efter at være flyttet til Farre, har jeg nu fået de perfekte omgivelser, der gør det muligt at realisere drømmen om at starte min egen private pasningsordning.

Som person er jeg meget rolig, tålmodig og ansvarsfuld. Jeg besidder et godt humør,  er udadvendt og positiv. Jeg holder meget af at være sammen med børn, da de er  livsbekræftende og lige til. Jeg har lysten til at yde omsorg, nærvær og "klæde"  de små forventnings-og tillidsfulde børn på til at erobre verden. Jeg har masser af kærlighed, tålmodighed og et indre legebarn at byde på.Jeg hedder Signe og jeg er født i 1991. Jeg bor på en ejendom i Hedegård ved Give, sammen med min mand Kenni, vores to drenge (Lucas fra 2017 og Magnus fra 2020) og vores to hunde. Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, hvor jeg her igennem bla. har erfaring med børn/unge på psykiatriske steder, medicinsk afd., plejehjem samt hjemmeplejen. Jeg har 2 års erfaring som privat børnepasser, hvor jeg før i tiden arbejdede i en stor pasningsordning med to andre kollegaer, hvor vi tilsammen passede 10 børn i alderen 0-3 år. I min fritid elsker jeg lange gåture sammen med mine to bulldogs. Når der er tid til det, hjemme træner jeg også. Udover det, nyder jeg samværet sammen med mine to dejlige børn og min mand. Jeg er en omsorgsfuld, smilende og udadvendt person, som elsker samværet med børn, og være med til at give børnene en god start på livet. For mig er det vigtigt at have en god og åben dialog med jer som forældre og til gavn for jeres barn, vi er alle forskellige som mennesker, også de små, de skal have plads til at være de personligheder de er. Det er vigtigt for mig at børnene i mariehønen er trygge og trives i de rammer de befinder sig i.

HVORFOR SÅ VÆLGE OS ?

Vi vægter tryghed, omsorg og nærvær meget højt i vores pasningsordning. Genkendelighed, forudsigelighed og tillid er nogle af nøgleordene her hos os i mariehønen.


Vi vil i vores daglige arbejde tage udgangspunkt i det enkelte barns behov, trivsel  og udvikling. Vi vil  inddrage dem i daglige gøremål, og støtte dem i de kompetencer de allerede besidder. Vi er alle forskellige og værdifulde og har alle ret til at føle, at vi er noget værd, derfor har vi fokus på at styrke barnets selvværd.

Rikke har certifikat som mindful  børnepasser og hun vil inddrage børnemeditation og børneyoga til at :

- Øget selvværdet

- Bedre søvn

- Skabe indre ro 

- Bedre sociale kompetencer og empati 

Vi ønsker et tæt, åbent og konstruktivt forældresamarbejde, da det er en forudsætning for barnets udvikling og trivsel.

Her er der plads til, at det enkelte barn bliver set og hørt hver dag. 

Fordele ved og være ved mariehønen:

-  Mindfulness og børne yoga 

- Kursus i arbejdet som dagplejer
- Førstehjælps kursus til små børn  

- Vi har selv valgt hinanden

- Dit barn trives og vil altid være hos de samme voksne

- vi er ikke underlagt kommunens regler/faste skemaer, der er ingenting vi absolut skal, derved kan vi selv tilrettelægge vores hverdag ud fra det enkelte barns behov

- Vi er engageret i vores arbejde på en anden måde, da vi er selvstændige.

- Ingen gæstebørn

- Mindre risiko for smitte

- Vi arbejder med de pædagogiske læreplanstemaer

- Vi er delvis økologisk.

- Vi har en dejlig have med masser af mulighed for udfoldelser, leg og udvikling.

- Stort lyst legeværelse, med plads til udfoldelse, tumlerum og eget køkken.

-Vi må køre i bil med børnene, og har derfor god mulighed for at komme på tur.