Om mig

Jeg hedder Rikke og er født i 1978, jeg bor på en stor gård 5 km udenfor Give i en lille by der hedder Farre.

Jeg bor sammen med min kæreste Christoffer, jeg har 3 store børn, Amalie fra 2001, Josephine fra 2003 og Magnus Emil fra 2006 samt 2 bonus børn, Emil fra 2003 og Anton fra 2008.

Derudover har vi 4 små hunde, men som ikke vil være en del af pasningsordningen, mens den har åbent.

Jeg har de sidste 19 år arbejdet indenfor plejesektoren, men efter at være flyttet til Farre, har jeg nu fået de perfekte omgivelser, der gør det muligt at realisere drømmen om at starte min egen private pasningsordning.

Som person er jeg meget rolig, tålmodig og ansvarsfuld. Jeg besidder et godt humør,  er udadvendt og positiv. Jeg holder meget af at være sammen med børn, da de er  livsbekræftende og lige til. Jeg har lysten til at yde omsorg, nærvær og "klæde"  de små forventnings-og tillidsfulde børn på til at erobre verden. Jeg har masser af kærlighed, tålmodighed og et indre legebarn at byde på.

HVORFOR SÅ VÆLGE MIG

Jeg vægter tryghed, omsorg og nærvær meget højt i min pasningsordning. Genkendelighed, forudsigelighed og tillid er nogle af nøgleordene her hos mig ved mariehønen.

Jeg vil i mit daglige arbejde tage udgangspunkt i det enkelte barns behov, trivsel  og udvikling. Jeg vil  inddrage dem i daglige gøremål, og støtte dem i de kompetencer de allerede besidder. Vi er alle forskellige og værdifulde og har alle ret til at føle, at vi er noget værd, derfor har jeg fokus på at styrke barnets selvværd.

Jeg får certifikat som mindful  børnepasser i 2020. Hvor jeg i mindre grad vil inddrage børnemeditation og børneyoga til at :

- Øget selvværdet

- Bedre søvn

- Skabe indre ro 

- Bedre sociale kompetencer og empati 

Jeg ønsker et tæt, åbent og konstruktivt forældresamarbejde, da det er en forudsætning for barnets udvikling og trivsel.

Her er der plads til, at det enkelte barn bliver set og hørt hver dag. 

Fordele ved og være ved mariehønen:

- Jeg bliver certificeret i Mindful børnepasser 2020

- Jeg har kursus i arbejdet som dagplejer
- Førstehjælps kursus til små børn  

- Vi har selv valgt hinanden

- Dit barn trives og vil altid være hos den samme voksne

- Jeg er ikke underlagt kommunens regler/faste skemaer, der er ingenting jeg absolut skal, derved kan jeg selv tilrettelægge vores hverdag ud fra det enkelte barns behov

- Jeg er engageret i mit arbejde på en anden måde, da jeg er selvstændig

- Ingen gæstebørn

- Mindre risiko for smitte

- Jeg arbejder med de pædagogiske læreplanstemaer

- Jeg er delvis økologisk

- Jeg har en dejlig have med masser af mulighed for udfoldelser, leg og udvikling

- Stort lyst legeværelse, med plads til udfoldelse.

-Jeg må køre i bil med børnene, og har derfor god mulighed for at komme på tur. Jeg har godkendte autostole til alle børn.