Økonomi

Priser 2022

Egenbetaling for en plads koster 2700,-

Den totale pris er 9225,-Tilskuddet til forældre fra Vejle kommune er 6525kr og dermed er jeres betaling efter i har modtaget tilskud 2700kr for 2022. Tilskudet kan være anderledes i andre kommune, så husk lige og tjekke det hvis du kommer fra en anden kommune. 

Priserne bliver reguleret pr. 1/1 hvert år

Prisen er stort set alt inkl.: , solcreme, zink salve, lommetørklæder, julegaver til børn og forældre, fødselsdagsgaver, mad, ture ud af huset, skønne oplevelser og et fantastisk børneliv med kærlighed, omsorg, stabilitet, forudsigelighed, ro og tryghed.

Her er mulighed for at få passet sit barn af de samme kompetente voksen i trygge omgivelser.

Ingen forskellige gæstedagplejere og nye børn. Kun de samme voksen. Altid. 

Betalingen foregår i praksis således at I forældre betaler os forud for hver måned 9225,- Pengene skal være på vores konto den sidste hverdag i måneden. I private pasningsordninger er der en egenbetaling i 12 måneder. Ligesom ved den kommunale dagpleje, er her også søskenderabat.

Tilskuddet fra Vejle kommune vil blive sat ind på jeres nemkonto, ligeledes den sidste hverdag i hver måned. Der betales også ved ferie og på lukkedage.

Eksempel: betaling for december skal indbetales senest sidste hverdag i november. Indbetales der ikke rettidigt, genoptages pasning først, når der er betalt.

Husk: Barnets navn skal stå på alle overførsler! Jeg tilbyder kun fuldtidspladser. 

-MARIEHØNEN PRIVAT BØRNEPASSER KOSTER INKL FULD FORPLEJNING          2700 kr 

-KOMMUNAL DAGPLEJE  I 2021 KOSTER  2810 KR 

-VUGGESTUE I 2021 KOSTER INKL. MAD   4065 kr