Økonomi

Priser 2020

En plads koster 8957,-

Tilskuddet til forældre fra Vejle kommune er 6457,- Egenbetalingen er dermed 2500,- tilskudet kan være anderledes i andre kommune, så husk lige og tjekke det hvis du kommer fra en anden kommune. 

Priserne bliver reguleret pr. 1/1 hvert år

Prisen er stort set alt inkl.: Barnevogn, barnevognssele, autostol, solcreme, zink salve, lommetørklæder, julegaver til børn og forældre, fødselsdagsgaver, mad, ture ud af huset, skønne oplevelser og et fantastisk børneliv med kærlighed, omsorg, stabilitet, forudsigelighed, ro og tryghed.

Her er mulighed for at få passet sit barn af den samme kompetente voksen i trygge omgivelser.

Ingen forskellige gæstedagplejere og nye børn. Kun den samme voksen. Altid. 

Betalingen foregår i praksis således at I forældre betaler mig forud for hver måned 8957,- sidste hverdag i måneden. I private pasningsordninger er der en egenbetaling i 12 måneder. Ligesom ved den kommunale dagpleje, er også her søskenderabat.

Tilskuddet fra Vejle kommune vil blive sat ind på jeres nemkonto, ligeledes den sidste hverdag i hver måned. Der betales også ved ferie og på lukkedage.

Eksempel: betaling for december skal indbetales senest sidste hverdag i november. Indbetales der ikke rettidigt, genoptages pasning først, når der er betalt.

Husk: Barnets navn skal stå på alle overførsler! Jeg tilbyder kun fuldtidspladser. 

-MARIEHØNEN PRIVAT BØRNEPASSER KOSTER INKL FULD FORPLEJNING          2500KR

-KOMMUNAL DAGPLEJE  I 2020 KOSTER  2870 KR 

-VUGGESTUE I 2020 KOSTER INKL. MAD   4040KR