Vores hverdag

Hvad laver vi til hverdag?

Der er morgenmad efter aftale til de børn, der kommer før kl 7.15. kommer barnet derefter, forventer vi at barnet har spist hjemmefra. Der vil være fri leg indtil  Kl. 8.30 derefter vil der være formiddagsmad. Er der brug for en lille formiddagslur vil det blive mellem kl 7.30-8.30 og vi ser gerne at alle børnene er ankommet inden kl 8.30 da det ellers godt kan være forstyrrende for de øvrige børn der sidder og hygger med formiddagsmaden. Fra ca kl ca kl 9.00- 11.00 er der aktiviteter og frokost omkring kl. 11. Der serveres eftermiddagsmad fra kl. 14:30-16:00, alt efter hvornår det enkelte barn vågner. 

Det er ikke en fastlagt plan, bare et løseligt skema så man kan følge med i hvordan dagen nogenlunde forløber sig.

Vi vil dagligt komme ud og lege og tager ind imellem på tur i nærområdet, ud og besøge vores venner i omegnen, kører på tur i zoo, tager en tur i skoven, biblioteket, gymnastiksalen eller andre spændende steder. 😍

Vi har tons og tummel hver torsdag i gymnastik salen sammen med en anden dagplejer.  

 Vi vil synge, lege, tumle og have det rart. Alt dette styrker barnets sproglige udvikling, den personlige udvikling samt den sociale udvikling, hvilket er fundamentalt i de første år af barnets liv.

Alle aktiviteter justeres ift. det enkelte barns alder og udvikling. 

Det kan også være at vi laver kreative aktiviteter, hvor det enkelte barn kan udfolde sig og samtidig træne finmotorikken. Vi følger årets gang, og alle de gode danske traditioner, det kan være at vi klipper og klistrer påskekyllinger, nisser, julemænd og julehjerter eller laver plancher med blade og grankogler, alt efter hvad der interesserer børnene i øjeblikket.